Diensten

Bij Herman van der Wal kunt u terecht voor tal van verrichtingen op het gebied van fotografie. Klik op een van de blokken voor meer informatie en prijzen.

Foto's afdrukken

Professioneel foto's afdrukken op hoogwaardig papier doet u bij Herman van der Wal. Afmetingen tot 80x70cm mogelijk. Neem voor prijzen contact op:

Neem voor tariefen contact op

Trouwfotografie

Met jaren ervaring in de trouwfotografie bent u bij Herman van der Wal gegarandeerd van een fantastische herinnering aan uw trouwdag. Herman zal de gehele dag aanwezig zijn om uw trouwdag in detail te fotograferen. Achteraf kunt u de foto's digitaal ontvangen of een fotoboek laten maken. Zie de onderstaande tabel voor de prijzen. Voor deze bedragen zal Herman 6 uur aan het fotograferen zijn. Voor een uur extra fotograferen wordt €60,- per uur gerekend. Binnen 50 kilometer vanaf Wezep geen reiskostenvergoeding. Daarbuiten €0,50 per kilometer.

Tariefen zijn onder voorbehoud van typefouten

Fotoshoot

Bent u op zoek naar een fotoshoot op locatie? Herman van der Wal voorziet u in de mogelijkheden: familiefotoshoots, bedrijfsfoto's, teamfoto's, uitvaartfotografie en schoolfoto's. Neem voor prijzen en afspraken contact op:

Neem voor tariefen contact op

Pasfoto's op locatie

Slecht te been of een andere reden om niet naar een pasfoto locatie te kunnen gaan? Laat uw pasfoto dan door Herman van der Wal aan huis maken.

Tariefen zijn onder voorbehoud van typefouten

Photoshoppen

Voor het digitaal bewerken van uw eigen foto's kunt u ook bij Herman van der Wal terecht. Hierbij kunt u denken aan het opknappen van beschadigde foto's, het verwijderen van storende elementen uit foto's of het vrijmaken van een persoon. Neem voor mogelijkheden contact op:

Neem voor tariefen contact op